Per a consultes: tel. 620 867 761. Accés a inici: clica sobre el logo InformaNiUS

6/2/11

CAMINADA MATINAL AL TURO DE MONTFORT, MES DE FEBRER

2 comentaris:

NiUS d'Arbúcies ha dit...

Visites totals 5231

Anònim ha dit...

AL Director de Forestal Catalana Sr Pere GArriga
...

En primer lloc podríem començar per retornar els 4 vehicles de Direcció i venir tots vostès en transport públic. Tenir 4 vehicles, dos d’ells amb el mateix destí d’anada i tornada, es una despesa innecessària que es podria reduir, tenint en compte l’ús que se’n dona dels vehicles i a més contribuiran a la millora del medi ambient. En cas de necessitar-ne algun puntualment per feina poden fer servir algun dels 4 vehicles que disposem els tècnics dels sscc, de dr roux i sstt, apuntant-se a un simple quadrant de disponibilitat. En aquesta línia també podríem incloure el cotxe de que disposa la cap de prevenció de riscos laborals. Amb això ja hem reduït la despesa de 5 cotxes que pel cap baix pot suposar una reducció mensual aproximada de uns 3000 euros.

En segon lloc, podrien vostès començar a donar exemple en dos sentits, el primer en reduir el consum de paper, evitant l’enviament de cartes innecessàries via postal. Cal recordar que fa uns dies se’ns va enviar a tots els treballadors una carta demanant si volíem rebre més cartes (¿¿??). Per tant, facin servir el correu electrònic i redueixin despesa innecessària que segur que ens aporta alguna petita quantitat econòmica. I en segon lloc, podrien també donar exemple i començar a dinar en llocs molt mes econòmics i fent us dels tickets restaurant (1 per tarda que treballin) com la resta de treballadors/es i no fent ús de les targetes visa. Una altre despesa que es veuria reduïda.

En tercer lloc, demanar-los que retornin els complements que es van autoincloure a les seves nòmines de febrer de 2010 sense que els hi correspongués, d’amagat i sense acordar-ho amb el Comitè d’Empresa, fet que pot suposar un ingrés a FC d’aproximadament uns 3000 euros més d’estalvi per afrontar nòmines.

Per últim comentar-los, a títol personal, que la Direcció d’una empresa té l’obligació de donar exemple als seus treballadors i treballadores i ser responsable i coherent en les seves accions. Si la situació econòmica esposada fa 12 dies es tan greu, requereix que tots i totes estiguem a l’alçada de les circumstancies, començant per vostès.

EXTRET DE
http://articlesopiniofc.blogspot.com/2011/01/carta-oberta-la-direccio-de-forestal.html
divendres, febrer 11, 2011