Per a consultes: tel. 620 867 761. Accés a inici: clica sobre el logo InformaNiUS

28/12/13

ARBÚCIES JA TE PIRULÍ DE TELEFONIA MÒBIL

Vista de l'antena al cim del Turó del Pi
La part superior  sobresortint
28/12/2013 ARBÚCIES. Malgrat l'oposició inicial dels veins del Turó del Pi, les antenes de telefonia mòbil s'han instal·lat en la seva ubicació definitiva.
Els resposables municipals han abocat tots els esforços i més. Però, com diuen: "som un poble viu i al final hem trobat la millor solució. Finalment Arbúcies té el seu pirulí de telecomunicacions. Hem fet un conveni amb l'empresa que instal·la les torres de la MAT i uns operaris que no celebren el Nadal han fet la feina amb rapidesa, diligència i eficàcia. Fins i tot s'hi instal·len repetidors de TV i amb el temps podrem declarar l'antena com un bé patrimonial d'interés turístic".
Segons les fonts consultades es pretén concentrar tots els focus  de radiació electromagnètica, dins els límits legals, que només afectaran  tres famílies que ho accepten resignadament: en un primer cas  gràcies a una compensació atractiva; en un segon cas s'evita un desallotjament per impagament de la hipoteca i la tercera perquè un membre de la família serà contractat temporalment per l'ajuntament.
Els veins de Pujals, Font del Ferro,  el Sagrat Cor i La Plana estan encantats amb el nou skyline d'Arbúcies, però no entenen que encara sentin el pessigolleig de les neurones que s'escalfen al ritme de les microones.
Hem intentat entrevistar els ecologistes, però han declinat fer declaracions.

ENLLAÇOS A ALTRES NOTÍCIES DEL "DIA"  2012 , 2011 , 2010 , 2008

O bé,  potser us agrada més aquest?....