Per a consultes: tel. 620 867 761. Accés a inici: clica sobre el logo InformaNiUS

9/5/09

CAMINADA MATINAL A SANT PERE DESPLA (MAIG)

Cliqueu sobre la imatge i la veureu més gran

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja sé que teniu el tema una mica oblidat, només recordar-vos que el Camp de Golf d'Arbúcies, altrament dit, P&P rural (bona imaginació), està en funcionament, cobrant per jugar i fins i hi tot fan cursos d'iniciació.
Suposo que si alguna entitat fa una denuncia a l'Ajuntament, aquest es veurà obligat a actuar i obrir un expedient sancionador per no tenir ni la llicència d'activitat, ni d'obertura, ni ambiental, ni, ni, ni... NIUS podria denunciar-ho ja que l'Ajuntament amb la seva deixadesa habitual no actua d'ofici?
Almenys que s'enduguin una sanció aquests promotors que actuen il·legalment.

angelet

NiUS d'Arbúcies ha dit...

Imatge penjada el 5 de juny

NiUS d'Arbúcies ha dit...

NiUS ha procurat obtenir informació de l'estat dels permisos, però en aquests moments no ens és facilitada. Des que s'han quedat en minoria hi ha més hermetisme. Per fer una denúncia hem de tenir un fonament.
Les nostres demandes directes "és picar ferro fred": fer consells municipals, demanar informació,... Res respostes són silencis o són llargues. Nosaltres ja ho hem dit i escrit moltes vegades. ESPEREM QUE LES URNES FACIN JUSTÍCIA A LA SITUACIÓ ACTUAL, però en els dos propers anys poden pasar moltes coses, encara.