Per a consultes: tel. 620 867 761. Accés a inici: clica sobre el logo InformaNiUS

2/4/11

GUIES PER A UNA GESTIÓ SOSTENIBLE I PARTICIPATIVA DE L'AIGUA

En d'altres ocasions hem comunicat que hem col·laborat en el procés participatiu de La Conca de la Tordera organitzat per l'Agència Catalana de l'Aigua. Ara fem difusió del darrer correu que ens han enviat: Un dels objectius del projecte ha estat l’elaboració d’unes guies pràctiques com a elements de transferència per al coneixement i la pràctica adquirits, respecte la gestió sostenible i participativa de l'aigua. Les guies són:

1- Guia de Participació: El seu objectiu és donar eines i conceptes bàsics per a la realització i implementació de processos de participació ciutadana relacionats al cicle integral de l'aigua. Està dirigida a aquelles institucions públiques que tenen competències en matèria d'aigua. Per veure la guia cliqueu aquí.
2- Guia de Bones Pràctiques: Presentació sintètica d’una selecció de 48 bones pràctiques identificades en els territoris del projecte. Guia organitzada per temàtiques encara que molts projectes abarquen dos o tres àmbits. Per veure la guia cliqueu aquí.
3- Guia d'Experiències de Referència: Pretén servir com a eina bàsica de referència per al desenvolupament de projectes, estudis o intervencions que tinguin com a final millorar l’estat del territori fluvial o la gestió de l’aigua a escala local. Per veure la guia cliqueu aquí.