Per a consultes: tel. 620 867 761. Accés a inici: clica sobre el logo InformaNiUS

11/4/11

VIDEO: Una bici canvia el món

Una bici canvia el món from acalmansa on Vimeo.


Un col·laborador ens ha fet arribar aquest vídeo i el volem compartir, juntament amb algunes reflexions locals:
Entrades i sortides de l'Escola: a les 9h, les 13h, les 15h i les 17h davant del Vedruna s'hi formen uns embussos que fa pena (tot plegat per deixar el nen just davant la porta de l'escola). A més, tots els cotxes que es deixen a la vorera entre la placeta de Can Ferragut i el revolt de la galzerana. ...al jardinet...els cotxes seguien aparcant a la vorera amb els 4 intermitents posats.
Referent a molts ususaris del Gyms... noi, no entenc com és que la gent va al Gimnàs a rebaixar panxa amb cotxe!!! coi, que hi vagin a peu!!! a més, aparquen davant de les voreres... impossibilitant transitar per la vorera de davant del Gyms i per més inri a l'altra banda, ...que té garatge, sempre ha de deixar el cotxe a la vorera, fent que aquell vorera tampoc s'hi pugui passar.
Anar a treballar als polígons. Reconec, Arbúcies és mal país per anar amb bicicleta; tot i que ara ja n'hi ha alguns que hi van, i molts que podrien i no volen, i molts que hi van amb cotxe i quan surten després van al gimnàs (amb cotxe, evidentment). ...ciclistes que els caps de setmana van fins a Sant Marçal, o més, però que en canvi, de dilluns a divendres no poden anar fins a can Beulas.. no ho entenc.
I sobretot, sobretot, tot el que és oci a Arbúcies. Els caps de setmana són per tenir temps lliure... i si tens temps lliure per anar a fer el cafè a Can Torres i passar-t'hi tota la santa tarda, vol dir que no tens cap pressa... doncs coi... si vius al Castell o al Sorrall... si us plau.