Per a consultes: tel. 620 867 761. Accés a inici: clica sobre el logo InformaNiUS

29/1/09

RETOLACIÓ DELS CAMINS

MILLORES EN LA RETOLACIÓ DELS CAMINS AL SEU PAS PER LA VILA

Correu adreçat als regidors de Medi Ambient (i Alcalde), de Cultura i de Promoció econòmica

Benvolguts, des NiUS estem col·laborant des dels inicis amb el projecte de El Camí dels Països catalans www.elcami.cat , un projecte naturalista, excursionista, turístic, cultural i de Països Catalans.
Darrerament vam posar les enganxines que assenyalen el Camí al seu pas per la Vila, però creiem que és una mesura que no pot ser la definitiva. No tan sols pel Camí, sinó també pels altres recorreguts, com per exemple el sender del Camí del Nord: Mataró Canigó, el GR 83. http://www.camidelnord.org/ i d'altres més locals.
Proposem que l'Ajuntament instal·li una senyalització definitiva, integrant els diferents camins i orientant en els llocs adients dels serveis de la Vila.
Ja deuen ser 500 les persones com a mínim les detectades per NiUS que han anat passant per aquests itineraris, moltes de les quals hi ha fet estada d'una nit.
També us convidem a visitar el bloc http://niusdarbucies.blogspot.com que si bé és crític amb molts aspectes també ajuda a la difusió del continguts de medi ambient de l'Ajuntament. Bona feina amb la neteja de runes i escombraries al bosc. Llàstima que encara hi hagi tant d'incivisme.

Pendents de resposta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

i l resposta de l'alcalde, encara no ha arribat?