Per a consultes: tel. 620 867 761. Accés a inici: clica sobre el logo InformaNiUS

11/10/08

CAMÍ DELS PAÏSOS CATALANS.


LA GUIA DEL MONTSENY DEL CAMÍ DELS PAÏSOS CATALANS

El 2 d’octubre membres de NiUS vam assistir a la resentació al Palau Robert de Barcelona de la primera guia del CAMI DELS PAÏSOS CATALANS, TRAM DEL MONTSENY, fomentat per l'associació PAS i amb presència d'associacions locals, representacions de guies i enllaços de cada poble, de les Secretaries de Turisme i de Cultura i Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya, de Obra Social de Caixa Laietana, del Parc Natural del Montseny, ajuntaments del tram del Montseny, caminants, padrins i mecenes, TV3 i mitjans de comunicació que es van fer ressò d'aquest projecte de país.

NiUS estem molt contents d’haver participat en aquest projecte i d’haver rebut i guiat marxaires de vàries expedicions i d’haver ajudat a marcar el tram arbucienc mentre es preparava la guia, de manera solidària amb altres entitats locals com els Gratanúvols, els amics del Castell, l’Arboç, el MEMGA i l’Ajuntament. És un projecte que fomenta un tipus de turisme que cerca gaudir de la natura, la cultura, les tradicions amb visió de països catalans.
http://www.elcami.cat/

CAMINADES

NiUS, en el seu compromís de mantenir els camins en condicions, va organitzant caminades a diferents indrets i col·labora en festes i projectes, com l’exposat anteriorment. Durant aquest any s’han fet les següents destinacions a peu des d’Arbúcies a: Nen Jes´sudePraga, Riells del Montseny Turó de Montfort, Santa Fe del Montseny, Sant Marcal pels colls, Turó del vent, Senyalitzacio del camí fins Viladrau, Lliors, col·laborant amb la festa major, Joanet, Sant Pere Desplà. I queda per fer el Castell de Montsoriu i la sortida dels bolets. També vam acompanyar l’expedició del PAS previament a la presentació de la guia: Breda-Castell de Montsoriu-Arbúcies-Viladrau